Tuesday, January 14, 2014

Testimoni SHAKLEE Set Kurus


Salam Maulidur Rasul semua...


ok.. sekarang mood tengah rajin... hehe.. 
nak nak plak bila berangan jadi MASTER kan..
syoknyerlah hai..

semoga impian menjadi kenyataan... siapa tahukan..
rezeki ditangan Allah.. rezeki Allah juga begitu luas..

tak rugi joint Shaklee nie.. 
kita akan dpt 3C

1) Cash Bonus
2) Car Insentive
3) Conference

ok.. lari topik kejap.. huhuhu..

ok nie nak citer pasal testimoni pelanggan ayu sendiri.. set untuk kurus..
hanya consume Alfalfa dan Lecithin sahaja sebab dia tak ada bajet yang banyak untuk beli full set.


saya juga kagum dengan semangat dia...
lost 10kg dalam masa sebulan sahaja...
saya pun hampir2 pitam dpat wasap dari dia..
teruja sungguh..

ok.. bila kita dah set dlm kepala untuk kurus..
so, kita kena lah usaha juga kan..
kena lah bersemangat mcm akak nie..
actually ini adalah akak kandung saya..
muke ade iras2 saya jugak kan.. hehehe...
ok.. dia mmg kontrol giler-giler tentang makanan.. dia lebihkan buah dan sayuran
pagi just amik cereal.
malam pulak dia just amik sup-sup sahaja...
semangat dia begitu kental..
dia amik lecithin n alfalfa nie hanyalah untuk membantu proses menurukn berat badannya..
sebagai ihtiar orang kata..
Alhamdulilah dia berhasil...
saya pun tumpang seronok..
sekarang dia consume lagi untuk mendapatkn berat badan yg lebih ideal..
bg saya.. dah turun 10kg pun dah cukup bermakna..
huhuhu.. bukan senang beb..




Berminat? Perlukan konsultasi mengenai supplemen yang sesuai untuk anda?
Hubungi saya !


1 comment:

  1. as'salam ayu...salam thn baru.
    shaklee mmg bagus kan, sy guna set berpantang shaklee pantang baru2 ni,mmg cukup mudah...sihat dan luka mmg cepat sembuh..:)

    ReplyDelete

salam 1 Malaysia ! sila tinggalkan comment yg positif dan tidak menyinggung perasaan saya ! Maaf jika ade kalanya saya tak dpat nak reply tp saya akan sedaya upaya berkunjung blog anda ! Hepi Blogwalking Fren !