Thursday, January 9, 2014

Berjimba-Jimba Katanya... wif my true family..

Gambar berbicara phelish.....

ok.. last minute punya plan.. 
pukul 9 malam datang amik aku dengan tak berkemasnya..
nasib abg sendiri.. lau org lain mmg aku dah sekeh da.. haha.. suke wat suspen tau..
si abg bujang men terjah amik aku n anak2 untuk dibawa ke rumah my sis surina dekat shah alam..
niat hati nak tolak pelawaan... tp tk smpai hati sbb da ade depan mata...
sanggup dtg amik sbb ingt kami 3 beranak..

so.. rempuh jelah yerk..
kena lah tunggu sejam untuk packing2 baju..
men sumbat jerk masuk dlm beg..
nasib bek cukup.. tp spender raisha n aqeela tertinggal..
muhahaha..
aku lak cume bawak baju jenjalan 2 helai jerk..
hambek ko...punyelah kelam kabut nk ngemas kan..

ok.. moh ler layan gmbo..
ini aje yg ade hok comel lote..

sila abaikan aku yg sudah semakin gemuk..
senang hati ker.?...
lalalalala~~~




 

























2 comments :

  1. ohhh rupanya pegi shah Alam... bestnya Ayu jenjalan tanpa di plan kan..hehe..
    seronok tgk budak2 tu... suka...:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah :)
    macam ni la ayu. kena happy sokmo dgn anak anak.
    all the best U

    ReplyDelete

salam 1 Malaysia ! sila tinggalkan comment yg positif dan tidak menyinggung perasaan saya ! Maaf jika ade kalanya saya tak dpat nak reply tp saya akan sedaya upaya berkunjung blog anda ! Hepi Blogwalking Fren !